Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Abécédaire des fruits et des légumes

Dextreit Raymond
Publication date 27/08/1997
EAN: 9782715501508
Availability Out of Print
En plus d’une nomenclature des fruits et légumes et de leurs vertus, l’ouvrage se penche sur l’étude de nos besoins alimentaires, des ferments et enzymes, de la chlorophylle, des acides aminés, des aromates, des acides de fruits, de la cuisson et de ... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherVIVRE HARMONIE
Page Count-
Languagefr
AuthorDextreit Raymond
FormatBook
Product typeBook
Publication date27/08/1997
Weight194 g
Dimensions (thickness x width x height)-
En plus d’une nomenclature des fruits et légumes et de leurs vertus, l’ouvrage se penche sur l’étude de nos besoins alimentaires, des ferments et enzymes, de la chlorophylle, des acides aminés, des aromates, des acides de fruits, de la cuisson et de l’utilisation des végétaux crus. broché 13,5 x 20,5 - 150 pages