Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Le grand manuel du boulanger

Landemaine Rodolphe, Cazor Anne, Varoutsikos Yannis, Lehman Joerg
Publication date 16/10/2024
EAN: 9782501188289
Availability Available from publisher
Comprendre, apprendre et maîtriser100 recettes de pure boulangerieLes gestes de base pour préparer son levain, pétrir et façonner sa pâte à pain, les recettes de base à décliner en pains, viennoiseries et gâteaux boulangers. Baguette tradition - Pai... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherMARABOUT
Page Count288
Languagefr
AuthorLandemaine Rodolphe, Cazor Anne, Varoutsikos Yannis, Lehman Joerg
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date16/10/2024
Weight1846 g
Dimensions (thickness x width x height)3.20 x 24.00 x 31.60 cm
Comprendre, apprendre et maîtriser100 recettes de pure boulangerieLes gestes de base pour préparer son levain, pétrir et façonner sa pâte à pain, les recettes de base à décliner en pains, viennoiseries et gâteaux boulangers. Baguette tradition - Pain aux graines - Pain à la bière - Pain aux noix - Tourte de seigle - Pain de mie - Pain de campagne - Fougasse - Croissant - Chouquettes - Brioche feuilletée - Tropézienne - Paille framboise - Tarte fine aux pommes - Flan pâtissier ...Pour tous ceux qui rêvent de passer leur CAP de boulanger.