Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Les secrets dévoilés de la Cuisine provençale

Morard Marius
Publication date 22/10/2025
EAN: 9782491076047
Availability Not yet published: 22/10/2025
Publié en 1886, ce manuel complet est le tout premier livre entièrement consacré à la cuisine provençale avec près de 800 recettes.Marius Morard, alors chef du restaurant “Le Rosbif” à Marseille, dévoile des savoirs-faire culinaires et des recettes a... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherFLEURINES
Page Count400
Languagefr
AuthorMorard Marius
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date22/10/2025
Weight560 g
Dimensions (thickness x width x height)3.00 x 15.50 x 22.00 cm
Publié en 1886, ce manuel complet est le tout premier livre entièrement consacré à la cuisine provençale avec près de 800 recettes.Marius Morard, alors chef du restaurant “Le Rosbif” à Marseille, dévoile des savoirs-faire culinaires et des recettes ancestrales, avec de nombreux conseils et anecdotes.Un ouvrage incontournable destiné tant aux amateurs curieux de découvrir les racines et l’âme de la Provence qu’aux passionnés de gastronomie.