Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

à la table de la bonne mère

Angelmann Mahéva
Publication date 03/10/2024
EAN: 9782412092552
Availability Available from publisher
La vraie et bonne cuisine de Marseille ! Découvrez plus de 80 recettes gourmandes, entre cuisines provençale et italienne : pieds paquets, navettes, bouillabaisse, ro... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherFIRST
Page Count282
Languagefr
AuthorAngelmann Mahéva
FormatHardback
Product typeBook
Publication date03/10/2024
Weight1226 g
Dimensions (thickness x width x height)3.80 x 20.10 x 25.40 cm
La vraie et bonne cuisine de Marseille ! Découvrez plus de 80 recettes gourmandes, entre cuisines provençale et italienne : pieds paquets, navettes, bouillabaisse, rougets à la provençale, raviolis à la brousse et à la menthe, boulettes de sardines au citron... Une véritable immersion gustative, accompagnée d'un reportage photo pour découvrir la beauté de Marseille et de ses alentours, ainsi que les personnes qui font tout le charme de la ville. Préface de François-Régis Gaudry