Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Les Liaisons savoureuses

Anonyme, Duranton Henri, Fink Beatrice
Publication date 01/03/2023
EAN: 9782406136071
Availability Available from publisher
Les cinq écrits présentés dans ce recueil témoignent du statut nouveau de l'alimentation et de la consommation au XVIIIe siècle. Relatant à la fois manières de table, savoir-manger et formules de préparation des plats et des menus, ils témoignent de ... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherCLASSIQ GARNIER
Page Count208
Languagefr
AuthorAnonyme, Duranton Henri, Fink Beatrice
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date01/03/2023
Weight1 g
Dimensions (thickness x width x height)-
Réflexions et pratiques culinaires au XVIIIe siècle
Les cinq écrits présentés dans ce recueil témoignent du statut nouveau de l'alimentation et de la consommation au XVIIIe siècle. Relatant à la fois manières de table, savoir-manger et formules de préparation des plats et des menus, ils témoignent de la diffusion livresque de l'art culinaire.