Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

De la terre à l'assiette

Boschman Eric, Wathelet Gerald, Dans Sandrine, Lapraille Julien
Publication date 26/11/2021
EAN: 9782390251781
Availability Available from publisher
50 recettes de viande et 50 portraits de producteursUn livre de recettes et de superbes portraits, un hommage à des producteurs de viande passionnés par leur métier. Des recettes durables, dans le respect des saisons et soucieuses d'une alimentation ... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherRACINE BE
Page Count-
Languagefr
AuthorBoschman Eric, Wathelet Gerald, Dans Sandrine, Lapraille Julien
FormatBook
Product typeBook
Publication date26/11/2021
Weight991 g
Dimensions (thickness x width x height)2.60 x 19.40 x 25.20 cm
50 éleveurs 50 recettes
50 recettes de viande et 50 portraits de producteursUn livre de recettes et de superbes portraits, un hommage à des producteurs de viande passionnés par leur métier. Des recettes durables, dans le respect des saisons et soucieuses d'une alimentation saine et équilibrée.