Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Omnivore Food Book - numéro 3 Le pain

Dubanchet Luc
Publication date 05/03/2015
EAN: 9782370630322
Availability Out of Print
Organisateur d'un festival culinaire autour du monde, acteur incontournable de l'émergence de la jeune cuisine en France et dans le monde depuis plus de 10 ans, Omnivore sort le 3e numéro de son Mook. Prenez 15 recettes de 2 chefs, ajoutez 1 dossier ... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherLE CONTREPOINT
Page Count174
Languagefr
AuthorDubanchet Luc
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date05/03/2015
Weight890 g
Dimensions (thickness x width x height)1.80 x 24.90 x 33.00 cm
Organisateur d'un festival culinaire autour du monde, acteur incontournable de l'émergence de la jeune cuisine en France et dans le monde depuis plus de 10 ans, Omnivore sort le 3e numéro de son Mook. Prenez 15 recettes de 2 chefs, ajoutez 1 dossier bien documenté, 80 pages de reportages, portraits, interviews et analyses, 1 carnet de 60 pages des tables "Omnivore' et un palmares des 10 chefs de l'année 2015. Mélangez, illustrez, designez et vous obtiendrez le troisième numéro Omnivore Food Book, lancé à l'occasion du Festival Omnivore World Tour Paris le 8 mars 2015.