Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Les desserts Cuisine de corse

Alfonsi Jean-Marc, Balestriere François
Publication date 02/12/2014
EAN: 9782370120274
Availability Available from publisher
Ce livre regroupe, pour les plus gourmands, une sélection de desserts classiques à réaliser facilement à la maison : gâteaux, tartes, cakes, crêpes et gaufres, beignets, biscuits.A tester et à déguster en famille ou en entre amis !
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherCLEMENTINE
Page Count64
Languagefr
AuthorAlfonsi Jean-Marc, Balestriere François
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date02/12/2014
Weight218 g
Dimensions (thickness x width x height)0.60 x 21.00 x 21.00 cm
Ce livre regroupe, pour les plus gourmands, une sélection de desserts classiques à réaliser facilement à la maison : gâteaux, tartes, cakes, crêpes et gaufres, beignets, biscuits.A tester et à déguster en famille ou en entre amis !