Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Ma cuisine à indice glycémique bas sans gluten

Barral Frédérique
Publication date 12/06/2018
EAN: 9782360983896
Availability Out of Print
50 recettes pour apprendre à choisir et cuisiner les ingrédients sans gluten à IG bas ou modéré, à bien les associer au quotidien, du petit-déjeuner au dîner, avec des idées de menus complets.
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherTERRE VIVANTE
Page Count119
Languagefr
AuthorBarral Frédérique
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date12/06/2018
Weight351 g
Dimensions (thickness x width x height)1.10 x 21.00 x 21.00 cm
50 recettes savoureuses et bio du petit déjeuner au dîner
50 recettes pour apprendre à choisir et cuisiner les ingrédients sans gluten à IG bas ou modéré, à bien les associer au quotidien, du petit-déjeuner au dîner, avec des idées de menus complets.