Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Cuisine italienne et sans gluten !

Barral Frédérique
Publication date 23/10/2018
EAN: 9782360983520
Availability Out of Print
Les délices de la cuisine italienne enfin accessibles en version sans gluten ! 40 recettes pour apprendre à choisir les ingrédients sans gluten et les cuisiner au quotidien, de l'apéritif au dessert.
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherTERRE VIVANTE
Page Count119
Languagefr
AuthorBarral Frédérique
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date23/10/2018
Weight344 g
Dimensions (thickness x width x height)1.20 x 21.00 x 20.90 cm
de l'entrée au dessert, 45 recettes typiques pour relever le défi
Les délices de la cuisine italienne enfin accessibles en version sans gluten ! 40 recettes pour apprendre à choisir les ingrédients sans gluten et les cuisiner au quotidien, de l'apéritif au dessert.