Treatment in progress...
Close notification

A complete power breakdown on our premises...

is forcing us to close our warehouse and office all day this Monday November 24th. 
Our customer service can still read your emails.

Display notification

Des légumes en dessert !

Schernberg Hélène, Dufraisseix Emma
Publication date 15/05/2017
EAN: 9782360982608
Availability Out of Print
Cuisiner des desserts aux légumes ouvre un tout nouvel éventail de créations culinaires : tatin figue-fenouil, cookies aux petits pois, glace à la courgette, fondant chocolat-patate... 40 recettes extraordinaires !
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherTERRE VIVANTE
Page Count103
Languagefr
AuthorSchernberg Hélène, Dufraisseix Emma
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date15/05/2017
Weight304 g
Dimensions (thickness x width x height)1.10 x 20.90 x 20.90 cm
40 recettes inventives et insolites
Cuisiner des desserts aux légumes ouvre un tout nouvel éventail de créations culinaires : tatin figue-fenouil, cookies aux petits pois, glace à la courgette, fondant chocolat-patate... 40 recettes extraordinaires !