Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Les secrets de la pâtisserie bio

Chioca Marie
Publication date 13/05/2014
EAN: 9782360981342
Availability Available from publisher
Marie Chioca nous invite à maîtriser tous les secrets de la pâtisserie bio! Remplacer le beurre par des purées d'oléagineux, utiliser des farines originales, cuisiner avec crèmes et laits végétaux, jongler avec les sucres naturels... 130 recettes exq... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherTERRE VIVANTE
Page Count271
Languagefr
AuthorChioca Marie
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date13/05/2014
Weight620 g
Dimensions (thickness x width x height)2.10 x 16.60 x 24.60 cm
Marie Chioca nous invite à maîtriser tous les secrets de la pâtisserie bio! Remplacer le beurre par des purées d'oléagineux, utiliser des farines originales, cuisiner avec crèmes et laits végétaux, jongler avec les sucres naturels... 130 recettes exquises, dont certaines sans gluten ni lactose.