Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

L.o.v.e. Foodbook - Libertinage gourmand

Boisseau Carole-Anne, Baltz Emilie
Publication date 25/10/2012
EAN: 9782357201217
Availability Available from publisher
Un choc culturel et gastronomique pour un ouvrage qui se revendique comme un véritable livre d'art, à la croisée des univers de la haute gastronomie, du design culinaire et de la photographie. Frédéric Vardon (Le 39... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherHC EDITIONS
Page Count224
Languagefr
AuthorBoisseau Carole-Anne, Baltz Emilie
FormatHardback
Product typeBook
Publication date25/10/2012
Weight2060 g
Dimensions (thickness x width x height)2.90 x 27.20 x 32.10 cm
Un choc culturel et gastronomique pour un ouvrage qui se revendique comme un véritable livre d'art, à la croisée des univers de la haute gastronomie, du design culinaire et de la photographie. Frédéric Vardon (Le 39V), Claire Heitzler (Lassere), Kobe (In de Wulf), David Rathgeber (L'Assiette), Rob Mc Hardy (Le Silencio), Homaro Cantou (Moto)... français ou américains, ces grands chefs étoilés et mixologistes reconnus ont accepté de croiser leurs regards et de créer des recettes gourmandes et sensuelles en exclusivité pour ce livre. Un choc culturel et gastronomique pour un ouvrage qui se revendique comme un véritable livre d'art, à la croisée des univers de la haute gastronomie, du design culinaire et de la photographie.