Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

L'essentiel de la cuisine Malgache

Fernand Manuela
Publication date 15/01/2019
EAN: 9782322108855
Availability Available from publisher
Les traditions culinaires Malgaches sont caractérisées par leur variété, elles sont généralement représentatives des régions, mais également des différentes cultures qui cohabitent et forment un tout dans la grande île.Ce livre regroupe l'essentiel d... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherBOOKS ON DEMAND
Page Count80
Languagefr
AuthorFernand Manuela
FormatHardback
Product typeBook
Publication date15/01/2019
Weight352 g
Dimensions (thickness x width x height)0.90 x 17.50 x 17.60 cm
Recettes-ensoleillees
Les traditions culinaires Malgaches sont caractérisées par leur variété, elles sont généralement représentatives des régions, mais également des différentes cultures qui cohabitent et forment un tout dans la grande île.Ce livre regroupe l'essentiel de cette cuisine variée, et vous donne la base pour réussir parfaitement vos recettes.