Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Champ libre, les légumes au coeur de l'assiette

Birotheau Tiphaine, Fourcade Laurie
Publication date 25/10/2024
EAN: 9782317035593
Availability Available from publisher
Champ libre c'est un livre de recettes engagées ! Celles de chefs de talent qui prônent une cuisine éthique, responsable, zéro-déchet. Leur credo : remettre les légumes, légumineuses et céréales au cœur de l'assietteUn livre de recettes délicieuses, ... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherMANGO
Page Count208
Languagefr
AuthorBirotheau Tiphaine, Fourcade Laurie
FormatHardback
Product typeBook
Publication date25/10/2024
Weight1086 g
Dimensions (thickness x width x height)2.50 x 21.60 x 27.40 cm
Recettes et conseils de chefs engagés
Champ libre c'est un livre de recettes engagées ! Celles de chefs de talent qui prônent une cuisine éthique, responsable, zéro-déchet. Leur credo : remettre les légumes, légumineuses et céréales au cœur de l'assietteUn livre de recettes délicieuses, abordables, pour tous les jours et respectueuses de l'environnement ! Ils nous donne toutes leur astuces pour une cuisine de sens.