Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

La cuisine réunionnaise

Grondin Brigitte, Dumont Sophie
Publication date 18/03/2022
EAN: 9782317028984
Availability Available from publisher
Le livre de référence de la cuisine réunionnaise ! 100 recettes d’entrées, salades, poissons, crustacés, viandes, barbecues, riz, brèdes, douceurs, confitures, gelées ou punchs. Brigitte Grondin livre les secrets du rougail dakatine, des achards chou... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherMANGO
Page Count192
Languagefr
AuthorGrondin Brigitte, Dumont Sophie
FormatHardback
Product typeBook
Publication date18/03/2022
Weight1112 g
Dimensions (thickness x width x height)2.60 x 21.70 x 27.40 cm
Les meilleures recettes
Le livre de référence de la cuisine réunionnaise ! 100 recettes d’entrées, salades, poissons, crustacés, viandes, barbecues, riz, brèdes, douceurs, confitures, gelées ou punchs. Brigitte Grondin livre les secrets du rougail dakatine, des achards chouchou des caris et du rhum combava, autant de mets qui vous feront voyager. Par Brigitte Grondin, la star des fourneaux de l'île. Une invitation au voyage, riche en photos et en textes.