Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

L'alimentation du monde et son avenir

Boussard Jean-Marc, Papy François, Kroll Jean-Christophe, Hairy Denis, Bonnamour Jacqueline, Neveu André, Perez Roland, Marsal Pierre
Publication date 25/03/2009
EAN: 9782296086036
Availability Available from publisher
Le marché peut-il gérer les nouvelles relations de l'homme urbain avec la Nature ? Assure-t-il spontanément le minimum vital à chacun ? Les ressources naturelles existent-elles en quantités suffisantes ? Ce sont là quelques-unes des questions abordée... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherL'HARMATTAN
Page Count116
Languagefr
AuthorBoussard Jean-Marc, Papy François, Kroll Jean-Christophe, Hairy Denis, Bonnamour Jacqueline, Neveu André, Perez Roland, Marsal Pierre
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date25/03/2009
Weight120 g
Dimensions (thickness x width x height)0.70 x 13.50 x 21.50 cm
Le marché peut-il gérer les nouvelles relations de l'homme urbain avec la Nature ? Assure-t-il spontanément le minimum vital à chacun ? Les ressources naturelles existent-elles en quantités suffisantes ? Ce sont là quelques-unes des questions abordées dans ce livre qui montre la nécessité d'un énorme effort de recherche pour répondre aux défis du futur autour du système agroalimentaire mondial.