Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Comprendre les crises alimentaires

Raymond Jacques
Publication date 01/04/2006
EAN: 9782296004887
Availability Available from publisher
Au cours de la dernière décennie les crises alimentaires se sont succédées avec leur cortège de désordres économiques, d'angoisses des consommateurs et leur déluge médiatique. Pourtant il y eu peu de victimes directes. Loin des anathèmes et de la dés... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherL'HARMATTAN
Page Count188
Languagefr
AuthorRaymond Jacques
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date01/04/2006
Weight206 g
Dimensions (thickness x width x height)1.00 x 13.50 x 21.50 cm
Au cours de la dernière décennie les crises alimentaires se sont succédées avec leur cortège de désordres économiques, d'angoisses des consommateurs et leur déluge médiatique. Pourtant il y eu peu de victimes directes. Loin des anathèmes et de la désignation de boucs émissaires, l'auteur retrace ces crises et en tente une explication générale en s'appuyant sur les particularités de l'acte alimentaire.