Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Gallia 77-2

Collectif
Publication date 25/02/2021
EAN: 9782271135247
Availability Available from publisher
Lattes/Lattara (Hérault), comptoir étrusque du littoral languedocienÉric Gailledrat et Ariane Vacheret 1Un nouveau fragment du cursus du procurateur impérial M. Aemilius Laetus découvert à LyonCatherine Bellon, François Bérard, Patrice Faure et Nicol... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherCNRS EDITIONS
Page Count232
Languagefr
AuthorCollectif
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date25/02/2021
Weight880 g
Dimensions (thickness x width x height)1.40 x 22.10 x 28.10 cm
Lattes/Lattara (Hérault), comptoir étrusque du littoral languedocienÉric Gailledrat et Ariane Vacheret 1Un nouveau fragment du cursus du procurateur impérial M. Aemilius Laetus découvert à LyonCatherine Bellon, François Bérard, Patrice Faure et Nicolas Laubry 33Découverte d'une tuile estampillée de la fin du ier s. av. J.-C. à Bibracte (mont Beuvray, Saône-et-Loire)Florent Delencre, Quentin Verriez et Chiara Martini-Picot 45La gestion de l'eau à Bibracte (Saône-et-Loire), avant et après la Conquête romaineLaetitia Borau 57Hameaux et villages paysans de la période romaine en plaine d'AlsaceAntonin Nüsslein, Pascal Flotté, Mathias Higelin et Muriel Roth-Zehner 97Étude de trois grands tonneaux mis au jour à Reims/Durocortorum (Marne) : le savoir-faire des tonneliers antiquesPierre Mille et Philippe Rollet 123Le fromage en Gaule à l'âge du Fer et à l'époque romaine : état des lieux pour sa production et analyse de sa place dans le monde antiqueAlain Ferdière et Jean-Marc Séguier 157