Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Simple comme Bocuse

Bocuse Paul, Muller Christophe, Zizza-Lalu Ève-Marie
Publication date 06/02/2014
EAN: 9782266229746
Availability Missing temporarily
La blanquette de veau à l'ancienne, le gratin de macaronis, les rougets à la marseillaise, l'épaule d'agneau à la marocaine, les crêpes Suzette, les florentins, la tarte tatin... ... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherPOCKET
Page Count216
Languagefr
AuthorBocuse Paul, Muller Christophe, Zizza-Lalu Ève-Marie
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date06/02/2014
Weight190 g
Dimensions (thickness x width x height)1.30 x 11.10 x 17.80 cm
La blanquette de veau à l'ancienne, le gratin de macaronis, les rougets à la marseillaise, l'épaule d'agneau à la marocaine, les crêpes Suzette, les florentins, la tarte tatin... Les grands classiques de la cuisine de tous les jours, à déguster en famille ou à partager entre amis. Paul Bocuse, trois étoiles au guide Michelin, secondé ici par son chef Christophe Muller, meilleur ouvrier de France, nous livre ses secrets et ses astuces. 80 recettes sucrées et salées, faciles à réaliser, pour régaler toutes les papilles.