Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

CRUS (LES) & LE CUIT

Morel François
Publication date 19/10/2006
EAN: 9782215092049
Availability Out of Print
80 recettes de cuisine au vin proposées par une trentaine de chefs cuisiniers européens, représentatifs des nouvelles tendances gastronomiques. Des crus de France et d 'ailleurs, à intégrer harmonieusement dans une déclinaison savoureuse de soupes, d... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherMANGO
Page Count-
Languagefr
AuthorMorel François
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date19/10/2006
Weight1025 g
Dimensions (thickness x width x height)2.00 x 19.60 x 32.60 cm
80 recettes de cuisine au vin proposées par une trentaine de chefs cuisiniers européens, représentatifs des nouvelles tendances gastronomiques. Des crus de France et d 'ailleurs, à intégrer harmonieusement dans une déclinaison savoureuse de soupes, d 'entrées, de plats et de desserts.