Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Les aliments : qualité, sécurité, protection du consommateur (2003) - Référence

Ravary Yveline
Publication date 01/09/2003
EAN: 9782206032498
Availability Out of Print
Les points forts de l'ouvrage :Ce livre donne l’état de la réglementation française et européenne concernant la qualité des produits alimentaires pour assurer la protection du consommateur : information sur la qualité par les différents labels, estam... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherDELAGRAVE
Page Count71
Languagefr
AuthorRavary Yveline
FormatBook
Product typeBook
Publication date01/09/2003
Weight240 g
Dimensions (thickness x width x height)0.60 x 21.00 x 29.00 cm
Les points forts de l'ouvrage :Ce livre donne l’état de la réglementation française et européenne concernant la qualité des produits alimentaires pour assurer la protection du consommateur : information sur la qualité par les différents labels, estampilles, certificats d’origine, l’étiquetage, la sécurité avec la démarche HACCP, les instances françaises et européennes.