Treatment in progress...
Close notification

We are back !

Welcome on your new side.fr !

Display notification

Culture professionnelle de la cuisine 1re/Term Bac pro Cuisine - Professeur - 2022

Simonneau Mathieu, Bernat Stéphane, Colnot Alain, Deschênes Sébastien, Garivet Frédéric, Martinelle Martine, Mondon Guillaume, Vapaille Odile, Achkar-Laghdas Karima, Tijja Mahmoudy Naoual, Lilla Matthieu, Amar Vincent, Choquet Jérôme, Mathieu Alexis, Melendez Stéphanie, Plessis Jocelyn
Publication date 04/08/2022
EAN: 9782091675855
Availability Available from publisher
Le livre du professeur de l'ouvrage de Culture professionnelle de la cuisine - 1re/Tle Bac Pro Cuisine - propose tous les corrigés.
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherNATHAN
Page Count204
Languagefr
AuthorSimonneau Mathieu, Bernat Stéphane, Colnot Alain, Deschênes Sébastien, Garivet Frédéric, Martinelle Martine, Mondon Guillaume, Vapaille Odile, Achkar-Laghdas Karima, Tijja Mahmoudy Naoual, Lilla Matthieu, Amar Vincent, Choquet Jérôme, Mathieu Alexis, Melendez Stéphanie, Plessis Jocelyn
FormatPaperback / softback
Product typeBook
Publication date04/08/2022
Weight534 g
Dimensions (thickness x width x height)1.30 x 21.20 x 29.80 cm
Le livre du professeur de l'ouvrage de Culture professionnelle de la cuisine - 1re/Tle Bac Pro Cuisine - propose tous les corrigés.