Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Mimi cuisine : Mes recettes de saison au cookeo

Rolland Marine
Publication date 18/09/2019
EAN: 9782035970152
Availability Available from publisher
Poulet au boulgour et aux légumes, patates douces farcies au saumon, curry végétarien aux pois chiches et à l’aubergine… Découvrez 120 recettes adaptées aux saisons, avec les astuces et coups de cœur de la blogueuse, pour un résultat plein de saveurs... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherDESSAIN TOLRA
Page Count288
Languagefr
AuthorRolland Marine
FormatHardback
Product typeBook
Publication date18/09/2019
Weight1115 g
Dimensions (thickness x width x height)3.50 x 20.20 x 26.70 cm
Poulet au boulgour et aux légumes, patates douces farcies au saumon, curry végétarien aux pois chiches et à l’aubergine… Découvrez 120 recettes adaptées aux saisons, avec les astuces et coups de cœur de la blogueuse, pour un résultat plein de saveurs et d’originalité !