Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Encyclopédie culinaire des territoires de France

Piège Jean-François
Publication date 04/12/2024
EAN: 9782017138389
Availability Available from publisher
Dans cette encyclopédie culinaire des territoires de France, je vous invite à découvrir les secrets de cette cuisine qui a façonné notre gastronomie.Mettant en lumière les spécialités, les ingrédients et leurs origines, le Tour de France ne fait que ... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherHACHETTE PRAT
Page Count720
Languagefr
AuthorPiège Jean-François
FormatHardback
Product typeBook
Publication date04/12/2024
Weight4056 g
Dimensions (thickness x width x height)7.10 x 24.90 x 31.80 cm
Dans cette encyclopédie culinaire des territoires de France, je vous invite à découvrir les secrets de cette cuisine qui a façonné notre gastronomie.Mettant en lumière les spécialités, les ingrédients et leurs origines, le Tour de France ne fait que commencer !