Treatment in progress...
Close notification

Did you know that ?

SIDE has worked with its suppliers to make our parcels environmentally friendly.
No more plastics !
The tape that keep our parcels tightly shut and the wedging material that immobilizes books within the cartons are now made of fully recyclable and biodegradable materials.

Display notification

Desserts au chocolat pour les petits

Patchett Fiona, Wheatley Abigail, Allman Howard, Leschnikoff Nancy, Flutter Louise, Edmonds Helen, Lefebvre Claire, Chaspoul Renée, Eckel Jessie, Cooper Sophie
Publication date 14/03/2013
EAN: 9781409557937
Availability Out of Print
Une myriade de délicieuses recettes à base de chocolat, dont tartelettes, cheesecake, profiteroles, truffes et fondue. Une myriade de délicieuses recettes à base de chocolat, dont tartelettes, cheesecake, ... See full description
Attribute nameAttribute value
Common books attribute
PublisherUSBORNE
Page Count63
Languagefr
AuthorPatchett Fiona, Wheatley Abigail, Allman Howard, Leschnikoff Nancy, Flutter Louise, Edmonds Helen, Lefebvre Claire, Chaspoul Renée, Eckel Jessie, Cooper Sophie
FormatSpiral bound
Product typeBook
Publication date14/03/2013
Weight513 g
Dimensions (thickness x width x height)1.70 x 21.00 x 24.90 cm
Une myriade de délicieuses recettes à base de chocolat, dont tartelettes, cheesecake, profiteroles, truffes et fondue. Une myriade de délicieuses recettes à base de chocolat, dont tartelettes, cheesecake, profiteroles, truffes et fondue. Et aussi, des faits intéressants sur le chocolat, comment il est fabriqué et son histoire. Chaque recette est accompagnée d'illustrations étape par étape et de superbes photos en couleur. Une page explique comment adapter les recettes en cas d'allergies alimentaires. Un livre... à se lécher les babines !